About Us

ABOUT

Sejak ditubuhkan pada tahun 2008, Creeper Creative telah menjadi pembekal utama pakaian seragam korporat badan kerajaan dan swasta di seluruh Malaysia. Creeper Creative merupakan pengeluar pakaian, termasuk t-shirt, kemeja, windbreakers, jaket, workwear, dan pelbagai jenis uniform. Creeper Creative memberi jaminan hasil keluaran produk berkualiti yang menjamin jenama Anda. Konsep kami adalah untuk mewujudkan asas, pakaian bergaya untuk disesuaikan dengan gaya hidup kontemporari. Pemilihan kain yang berkualiti, termasuk 100% kapas, cepat kering (kelembapan kain), jersi single atau double, dan kapas digunakan dalam pengeluran pakaian di sini.
Creeper Creative  juga menyediakan perkhidmatan percetakan silkscreen, sulaman, dan lain-lain. Tempahan boleh dibuat terus melalui talian 03 6148 0154, berusaha mengekalkan kegemilangan melalui mencipta kecemerlangan untuk membolehkan pelanggan menikmati perkhidmatan sehenti dengan nilai yang berbaloi.
Creeper Creative  mengedarkan produk di pasaran pakaian korporat di negara-negara Asia Tenggara terutamanya di Malaysia, Sabah dan Sarawak, Bruinei & Singapura, di mana Kami adalah jenama terkemuka industri pakaian beruniform. Creeper Creative terus berkembang di pasaran baru dan sedia ada dengan memberi tumpuan kepada kualiti,dan mudah tempah di internet. Kumpulan Creeper Creative meningkatkan kualiti perkhidmatan adalah untuk menembusi pasaran pakaian korporat antarabangsa.
Hari ini Creeper Creative adalah sebuah syarikat yang teguh, melaksanakan pelan rangkaian jualan dengan mensasarkan lebih daripada 500 rakan niaga. Kami begitu yakin kerana Creeper Creative telah memberi perkhidmatan kepada beribu-ribu pelanggan di seluruh Malaysia. Di samping itu. Kami juga menyediakan standard yang membawa kepada kepuasan pelanggan yang lebih tinggi dan kesetiaan. Creeper Creative komited dengan amalan kebajikan pekerja sebagai kejayaan syarikat.

No comments:

 • MBT Icons and buttons

  Corporate Uniform

  The company originally engaged in the photostating services and the business started to diversify into uniform services going to 2020. Get yours!

 • choosing webhost for a blog

  Casual Uniform

  View all of our Men's casual uniforms and Men's business casual uniforms. We offer a great selection of Men's casual shirts.

 • SEO Settings for blogger

  New shirt design

  We learn more about every single our clients requirement, Don't miss new shirt design. We got them all!

 • Blogger widgets and plugins

  Visit Creeper Creative

  The Best of Uniform Supplier In Malaysia, Creeper Creative is a Malaysia custom made uniform distributor, uniform supplier, and uniforms manufacturer

 • become a six figure blogger!

  Become a SIX FIGURE Uniform Design

  Learn what it takes to become a successful entrepreneur and build a living online!